Uddannelse
Jeg er uddannet professionsbachelor i Ernæring og sundhed, med speciale retning i sundhedsfremme forebyggelse og formidling, fra University College Sjælland i Sorø (Ankerhus).
Under uddannelse forløb har jeg opnået kompetencer og erfaringer inden for kostvejledning til specifik målgruppe med forskellige ernæringsmæssige behov med udgangspunkt i sammenhæng mellem sundhed, kost og fysisk aktivitet.
2 år(uafsluttet) medicinstudium på Kabul Universitet, Det Medicinske Fakultet, i Afghanistan
Erfaring
Sundhedskonsulent i Vordingborg sundhedscenter, hvor jeg arbejder med undervisning og madlavning kursus
Projektleder for ”integrations og flygtning projektet” for Vordingborg kommunes Sundhedsafdeling, min arbejdsopgave bestod af formidling af viden om sundhedsfremme og forebyggelse, teoretisk og praktisk, undervisning om sundhed, sund kost og motion, madlavningskurser, motivation samtale og kostvejledning samt gymnastik og svømning.
Praktikforløbet på Stege Sundhedscenter, hvor jeg arbejdede med undervisning om sund mad, motivationssamtale omkring vægttab for overvægtholdet samt forfatte opskriftshæfte til hjertepatienter.
Praktikforløbet på Vintersbølle plejehjem. Min arbejdsopgave bestod af Individuel kostvejledning til beboerne, motivationssamtaler for plejehjems personale omkring vægttab samt undervisning af plejehjempersonalet om sundmadpakke og kost til småtspisende ældre